Op 4 en 5 juni 2017 werd voor de 9e keer de Airshow Oostwold gehouden en met ruim 25.000 bezoekers verdeeld over 2 dagen was het een groot succes.

In 2016 was ik voor de eerste keer sinds lange tijd weer een keer bij de Open Luchtmacht Dagen geweest. Gewapend met een camera heb ik daar een fantastisch dag gehad die wat mij betreft voor herhaling vatbaar was. In 2017 zou er op Vliegbasis Volkel weer de Open Luchtmacht Dagen worden gehouden. Helaas is dat door het Ministerie van Defensie begin 2017 geannuleerd.

Bij toeval las ik op het internet dat er op Oostwold Airport Oldambt Groningen op 4 en 5 juni 2017 een vliegshow zou worden gehouden met oude warbirds en hypermoderne aerobatic toestellen. Wij besloten om beide dagen naar deze vliegshow te gaan en ik moet zeggen dat het zeker de moeite waard was. Een niet geheel onbelangrijke factor was dat het weer gedurende deze 2 dagen prima was.

Han