Het jaar 2019 was voor mij het jaar van het bezoeken van 3 verschillende Airshows en het maken van heel veel foto’s. Gemiddeld kwam ik per dag met ongeveer 7.500 foto’s terug die allemaal naderhand bekeken moesten worden en wat bewerking nodig hadden. Uiteindelijk heb ik van de 31.700 foto’s er ongeveer 16.200 behouden.

Van de 3 Airshows dit ik bezocht heb vond ik, mede door de beperkte reistijd voor mij, Airshow Oostwold (2 dagen) de leukste, gezelligste en met de mooiste demonstraties.

Daarnaast was Wings of Freedom  gehouden op een tijdelijk vliegveld in de buurt van Ede zeker een goede tweede. Een aantal vliegtuigen die ik nog nooit gezien had en een prachtig ingericht gedeelde van de re-enactment zag er erg goed uit.

De Open Luchtmachtdagen op Volkel vond ik minder gezien de drukte en het slechte zicht op de baan.

Op het blog kun je een klein verslag lezen van de diverse Airshows. De foto’s hier geven een kleine  sfeerimpressie van deze 3 Airshows.

Han