Foto’s nabestellen of afdrukken.

Wij bieden de mogelijkheid om foto’s, gemaakt door onszelf of door anderen, indien deze van voldoende kwaliteit zijn, op onze eigen fotoprinter af te drukken.

Bedenkt dat niet elke foto geschikt is om uit te printen maar de opdrachtgever bepaald dit uiteindelijk. Mocht er twijfel zijn dan is verstandig hierover even contact met ons op te nemen.

Apparatuur en Fotopapier.

Het afdrukken van foto’s gebeurd op een professionele fotoprinter Canon Pro 1000 en op Canon Pro Luster papier (Gloss of Mat) of op Ilford Galerie papier (Glossy – Smooth Gloss – Satin Gloss). Dit zijn fotopapiersoorten die vallen in het hogere segment.

Het uitprinten op andere papiersoorten is alleen in uitzonderlijke gevallen mogelijk maar hiervoor geldt een toeslag. Vraag naar de mogelijkheden.

De inkten die wij gebruikt worden zijn pigment inkten en hebben over het algemeen een levensduur van meer dan 100 jaar mits de afdruk niet in direct zonlicht wordt gehangen en er een glas voor de afdruk is geplaatst die specifiek bestemd is voor beschermen.

De kwaliteit van deze afdrukken valt onder Fine Art Printing en zijn daardoor qua prijs duurder dan een standaard afdruk bij afdrukcentrale.

Afdrukken

Uit technisch oogpunt worden onze fotoafdrukken standaard afgeleverd met een kleine witte rand rondom. Borderless afdrukken is slechts in hoog uitzondering mogelijk maar hiervoor geldt een toeslag van € 10,–. Wij kunnen wij na het afdrukken de witte rand verwijderen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. In dat geval moet er rekening worden gehouden dat de foto iets kleiner uitvalt.

Het is op verzoek wel mogelijk de witte rand te vergroten of te verkleinen (min 0,5 cm) bijvoorbeeld i.v.m. een te gebruiken lijst of passe-partout. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijzen van Afdrukken van Foto’s

Foto                      (127 x 178 mm)                vanaf    €   5,00
A4                          (210 x 297 mm)                vanaf    € 15,00
A3                          (297 x 420 mm)                vanaf    € 20,00
A3+                        (330 x 480 mm)                vanaf    € 25,00
A2                          (420 x 594 mm)                vanaf    € 30,00

Het afdrukken van foto’s met een ander formaat is altijd mogelijk tot een afmeting van A2.

Andere Mogelijkheden

  • Het is mogelijk om een door ons gemaakte foto, uit te besteden aan een afdrukcentrale. Wij leveren onze foto in het juiste formaat en resolutie aan als JPEG via WeTransfer. Bij het aanleveren voor een foto voor een afdrukcentrale is er geen logo of naam op de foto aanwezig.
  • Het is mogelijk om een door iemand anders gemaakt foto aan te leveren en door ons te laten bewerken en/of af te drukken. Wij gaan er vanuit dat u, in zo’n geval, toestemming heeft van de rechthebbende om dit bewerken en afdrukken door ons te laten uitvoeren.
  • Het is mogelijk om, een enkele uitzondering daargelaten, van de foto’s die in de portfolio zijn opgenomen, een afdruk te verkrijgen. De minimum afmetingen van deze afdruk bedraagt 20 x 30 cm en wordt altijd geleverd in een lijst met een passe-partout er omheen. De lijst wordt altijd in overleg met de klant aangeleverd.

Meer weten? Vraag vrijblijvend naar de kosten en onze mogelijkheden.