Portfolio

 

Doordat ik veel aspecten van het fotograferen interessant vind en ik graag alles wil uitproberen heb ik gekozen om een grote diversiteit in verschillende onderwerpen op te nemen op deze site waardoor dit een uitgebreid portfolio is geworden en is een weerspiegeling van wat ik leuk vind.

Bij elk van deze onderwerpen heb ik in een klein stukje tekst aangegeven wat mij met name trekt aan deze vorm van fotograferen en waar ik naar op zoek ben.

Het wandelen in de natuur en vooral het fotograferen van dieren het hun natuurlijke omgeving, groot en klein, heeft mijn voorkeur maar daarnaast ben ik ook, als ex helikoptervlieger, zeer geïnteresseerd in alles wat vliegt en bezoek ik daarom regelmatig vliegfestijnen om te fotograferen.

In een enkel geval heb ik ook foto’s geplaatst die ik, in een grijs verleden, met een spiegelreflex op film of dia heb vastgelegd. Deze foto’s zijn later door mij ingescand.

Gebruikte Afkortingen

(a) = Foto is afgedrukt op groot formaat fotopapier.                                                             (o) = Foto is in opdracht genomen.
(f)  = Foto is genomen op smalfilm of diafilm en ingescand.                                                (p) = Foto is gepubliceerd in papieren media.

Mocht je de foto’s leuk vinden of een verkeerde determinatie tegenkomen dan zou ik het op prijs stellen als je een berichtje achterlaat.

Veel kijkplezier.

Han